El sector privat inverteix i aposta pels “horts familiars”

hort1-punteco

A 200 m de la ciutat, l’empresa Punt Eco, ha creat un club d’horticultura ecològica d’autoconsum, on grups de famílies i amics poden cultivar les seves hortalisses ecològiques acompanyats per un equip d’experts.

L’oferta d’horts familiars de Punt Eco s’afegeix a l’oferta d’horts urbans municipals, amb el doble objectiu d’impulsar l’horticultura ecològica d’autoconsum però també utilitzant-los com a eina terapèutica. En aquest sentit, treballa amb col·lectius que acullen persones amb necessitats especials, i utilitza el cultiu d’un hort ecològic i les plantes com una eina terapèutica.

En total s’ofereixen parcel·les de 50 i 25 m2, amb reg automàtic. Als hortolans se’ls hi ofereix també assessorament personalitzat, formació d’experts, eines comunitàries i activitats d’oci familiar.

Les instal·lacions compten amb 30.000 m2 de parcel·la agrícola, amb 105 horts arranjats, una aula de natura de 60 m2, banys i vestidors adaptats, jardí, zona lúdica i zona de pícnic.

Crèdits:
Promotor: Punt Eco Agroambiental
Data creació: 2012

>> Més informació:
www.punteco.cat | (email: punteco@punteco.cat)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de punts d'interès i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Anti-Spam: * El temps s'ha esgotat. Si us plau, torna a intentar-ho.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>