Horts familiars municipals a Pardinyes

hort1-pardines-mini

 

L’Ajuntament de Lleida ha habilitat 90 horts urbans, dins de terrenys municipals, per a les famílies i entitats interessades en cultivar-los.

En total, l’Ajuntament ofereix 48 horts de 50 m2 i 42 horts de 25 m2. D’altra banda, l’espai disposa d’una bassa de regulació de reg de 500 m3, un sistema de bombament i una xarxa secundària de reg, que permet tenir reg a pressió a cada parcel·la.

L’objectiu és posar els horts a disposició dels veïns i veïnes del barri perquè gaudeixin de la natura i del lleure lligats a l’activitat agrícola. L’ocupació i ús dels horts s per part dels interessats es realitza per un període de 2 anys, amb possibilitat de pròrroga, al preu de 30 o 20€/mes.

La gestió dels horts s’ha adjudicat per un període de 10 anys a l’empresa Punt Eco Agroambiental, que farà el mateniment de l’espai i la formació i l’assessorament dels hortolans, així com la dinamització de les activitats socials.

Dades tècniques:
Inversió: 50.000 €
Total horts: 90 horts (parcel·les de 50 m2 i 25 m2)

Crèdits:
Data de creació: 2014
Promotor: Ajuntament de Lleida

>> Més informació:
www.punteco.cat

Aquesta entrada s'ha publicat dins de punts d'interès i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Anti-Spam: * El temps s'ha esgotat. Si us plau, torna a intentar-ho.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>