Hospital Arnau de Vilanova: estalvi d’aigua amb senzilles mesures

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha modificat el sistema de neteja d’habitacions amb aigua (cubell i fregona) per mopes de microfibra, aconseguint una important reducció en el consum d’aigua.

Emmarcat dins del seu projecte de millora ambiental, (i coincidint amb la renovació del concurs públic per a la neteja), l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha incorporat senzills canvis al sistema de neteja amb un resultats notables pel que fa al consum d’aigua i l’ús de productes químics.

Aquestes millores deriven de la decisió de substituir el sitema tradicional de cubell i fregona per unes mopes de microfibra, que porten incorporat el producte dosificat per a netejar.  Per tant, també s’aconsegueix també una neteja més efectiva (estalviant en producte de neteja).

Destacar que el nou sistema ha implicat també millores en les condicions ergonòmiques dels treballadors.

Dades tècniques:
Estalvi d’aigua : 500.000 litres d’aigua a l’any. S’ha passat d’un consum de 7,6 litres per hab/dia, a 0,23 litres per hab/dia
Núm. d’habitacions de l’HUAV: 230 habitacions

Crèdits:
Promotor: Hospital Universitari Arnau de Vilanova

>>Més informació: 
Hospital Arnau de Vilanova

Aquesta entrada s'ha publicat dins de punts d'interès i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Anti-Spam: * El temps s'ha esgotat. Si us plau, torna a intentar-ho.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>