APP MÒBIL

icono layarLleida Smart Green City és una aplicació mòbil (app) basada en realitat augmentada per a conèixer i promocionar els punts sostenibles més emblemàtics (smart green) que fan de Lleida una ciutat intel·ligent i sostenible.

Veure tots els punts Smart Green a Lleida

Lleida Smart Green City s’ha desenvolupat sobre la plataforma de realitat augmentada LAYAR, per a geolocalització dels diferents punts d’interès (smart green).

Aquesta plataforma permet oferir informació digital sobre el camp de visió de l’usuari, a travès del seu dispositiu mòbil (tauleta o telèfon), mitjançant l’escanneig de l’entorn.

En definitiva, es tracta de “barrejar” elements reals (normalment les imatges captades per la càmera del mòbil o tauleta) amb elements virtuals (els punts smart green) gràcies al dispositiu GPS del terminal. És el que se’n diu Realitat Augmentada.

Mitjançant l’app Lleida Smart Green City l’usuari pot visualitzar els punts smart green segons diferents categories (bioconstrucció, energia, espais verds, Horta, residus i aigua). L’app ofereix un enllaç a informació específica sobre cada punt, que inclou fotografia i text, així com indicacions sobre com arribar-hi des del lloc on ens trobem.

clip

Com descarregar-te l’app? Per poder disposar d’aquesta aplicació en els teus dispositius mòbils, cal que t’instal·lis LAYAR al mòbil i/o tauleta (gratuïta). Per a fer-ho, ves a Google Play o Apple Store i un cop instal·lada busca’ns com a capa: GREEN SMARTCITY.